Bel direct

24/7 Tot Uw beschikking

Wie zijn wij

Wij zijn een klein uitzendbureau dat al vanaf 2006 bestaat. Wij kennen onze medewerkers en zij ons. Waar nodig is werken we mee op de werkvloer. Hierdoor zijn wij een betrouwbare, transparante en toonaangevende partner als het gaat om flexibele arbeid en uren.

Na zoveel jaar hebben wij een betrouwbaar en stabiel bestand van medewerkers opgebouwd (met 2 jaar stilte ivm corona). Zodoende durven wij het ook aan om samen met ons team van medewerkers en collega’s van andere disciplines om onze diensten te gaan uitbreiden.

Hierdoor heeft u één aanspreekpersoon, één overzichtelijke factuur. Korte lijnen dragen zorg voor een optimaal resultaat.

U doet zaken met ervaren adviseurs die ook meedraaien in de verschillende horecazaken en plekken. De kracht van bedieningsservice zit hem in de persoonlijke aanpak en het enthousiasme. Ons streven is het onmogelijke mogelijk te maken, meedenken met onze opdrachtgever, aanvulling geven op uw ideeën, en alle praktische zaken nemen wij u graag letterlijk uit handen. Hiermee tekenen wij voor ongekend gemak op het gebied van horecapersoneel op locatie. Uiteraard is iedere opdracht voor ons team een nieuwe uitdaging.

Patrick is leermeester in de horeca (bar&bediening).Patrick Niemans